HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

2 különnyíló szobás,kisállattal is ,13-K
Kiadó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Magánszemélyt?l kiadó -akár azonnali költözéssel is, rövidtávra is, kisállattal is, XIII. kerület kertvárosi részén 7 lakásos társasházban, Béke tér közelében, 1,5 különnyíló szobás lakás. A felújítások során a burkolatokat, nyílászárókat cseréltek,új a konyhabútor. Beépítve a több ponton záródó biztonsági ajtó is. Frissen festve és parkettázva. A közös költség tartalmazza a teljes vízfogyasztást, a felújítási alapot, házbiztosítást, lépcs?ház világítást,csatornadíjat. A tet? felújítva. A környék kiváló, több közszolgálati intézmény a közelben, Önkormányzat, kórház, rendel?, iskola, üzletek. A kiváló lokációnak köszönhet?en befektetésnek is remek. közlekedés: 20-as,30-as,32-es,105-ös buszok, 14-es 1-es villamos Lakáshoz tartozik közös kert, 1 külön álló saját pince, illetve 1 saját tároló, ezenkívül egy mosókonyha. minimum 3 hónapra. Kaució 2 hónap.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  40
Telek alapterülete  528
Ár:  110000  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Budapest XIII, Kerekes 4
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló, alacsony fenntartási költség,
Feladó neve:   Mutz Ágnes
Telefonszám:   06704230283
Weboldal:   
Érvényes még  -11  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 69 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 128  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló