HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

LAKÓPARKI IKERHÁZ JÓL FELSZERELT LAKÁSA
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

A 2000-es évek els? felében épített összkomfortos kertes ikerház. Egy 43 lakóegységb?l álló lakóparkban helyezkedik el. A lakópark 2003-2007 között épült modern stílusban. A lakópark tartalmaz lakásokat, társasházat, sorházat és ikerházakat is. Az ingatlanok egésze együttesen van elkerítve, parkolás az udvaron van kialakítva, mindenkinek. Közös medencével rendelkezik a lakópark. Minden lakóegység saját kaputelefonnal rendelkezik, mellyel távolról beengedhet? a vendég. Az hirdetésben említett ikerház egyéni adottsága, hogy padlóf?téssel és beépített zuhanyzókabinnal rendelkezik. A lakópark 500 méterre fekszik a Duna parttól, a település nyugodt és hangulatos kertvárosában. 3 kilométerre a település másik végében található a 6 számú HÉV. Budapest belvárosa hozzávet?leg 26 kilométerre található. AZ INGATLAN ELADÁSÁT A TULAJDONOS INGATLANFEJLESZT? VÉGZI, EZÉRT NEM KÉRJÜK INGATLAN KÖZVETÍT?K SEGÍTSÉGÉT.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  87
Telek alapterülete  5025
Ár:  25900000  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Pest-megye Szigethalom, M? 292-298
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló, alacsony fenntartási költség,
Feladó neve:   Széplaki Balázs
Telefonszám:   06702446444
Weboldal:   
Érvényes még  49  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 20 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 50  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló