HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Üzletház eladó
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Kiváló befektetés, ingatlan beszámítási lehet?séggel! Százhalombatta forgalmas helyén eladó egy 352nm-es telken lév? üzletház, amely bruttó 381nm-es, szép állapotú, klímával, riasztóval, kamerákkal felszerelt. Az épület pincéjében 1db (65m2)üzlethelyiség, alsó szintjén (163 nm) 2db üzlethelyiség ( fodrászat és egy 7 gépes szolárium stúdió). Az emeleten (90nm) 5 db kozmetikai helyiség+ vendégváró, személyzeti és vendég wc került kialakításra. Az épület 2006- van épült, 2017 évben teljes felújításon és átalakításon esett át. Az üzletek évek óta változatlan bérl?kkel rendelkeznek. A szolárium szalonhoz jár még egy 3 gépes Non-Stop autómata szolárium stúdió is, ami bérlemény. Lehet?ség szerint az üzemeltet? céget is adnám az épülethez, ez megbeszélès tárgyát képezi. Az épület vételára, ingatlan beszámítás esetén változhat.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Iroda, üzlethelyiség
Ingatlan alapterülete  315
Telek alapterülete  352
Ár:  152000000  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Pest-megye Százhalombatta, Berzsenyi Dániel utca 14
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló, klíma
Feladó neve:   Tóth Kálmán
Telefonszám:   +36209548069
Weboldal:   
Érvényes még  90  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 350 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 203  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló